top of page

Presentació oficial de l'U de l'Aljorf. Crònica.

Diumenge 05 del Juliol de 2015. De bon matí la calor es ja sufocant. Atenent a les previsions meteorològiques hui pareix que serà un dels dies mes calorosos de l’any. La ReboliKà en peça ens dirigim a Albaida a les dotze del mig dia per fer un repasset a algunes cançons amb la finalitat de deixar-les perfectes per a l’actuació de la vesprada.

Hui, a les 20:00, es la presentació oficial de “L’U de l’Aljorf” peça musical recuperada pel “Grup de danses La Vall”, en una magnifica tasca d’investigació, i arranjada per a instrument de corda per Jaume Gosàlbez, membre fundador de “La Xafigà” i músic de “La ReboliKà”.

Desprès d’uns mesos assajant a arribat l’esperat dia. La idea, quan em eixit de casa, es arribar a Albaida i repassar una mica alguns balls. Després ens han convidat a gaudir d’una paella de germanor en la que pretenem fer una mica de festa prèvia al moment de l’actuació. Anem amb moltes ganes de fer les coses be.

Tots estem una mica nerviosos i ni l’assaig es tan fructífer com esperàvem ni la paella tan divertida com en altres ocasions. Hi ha massa tensió tant en els músics com en els balladors. Tots som conscients del moment tant delicat que anem a viure per la vesprada i l’ambient no convida a massa festa. A la fi, acabats de dinar, preferim marxar cadascú a sa casa per tal de descansar i poder donar el màxim quan aplegue el moment.

A les 18:30 Comença la prova de so. Hem decidit fer-la en temps de sobra per evitar sorpreses. Volem que ixca tot perfecte. Hem treballat molt i no perfilar els detalls d’última hora no es gens bo. Mentre anem provant els instruments van apareixent balladors ja vestits amb roba de l’època.

Ens ve justet. Acabem de provar el so i ràpidament ens dirigim a canviar-nos de roba. Mentre els balladors fan un xicotet passa carrer nosaltres ens col·loquem al nostre lloc i ens preparem per a començar. La sort esta ja damunt la taula...

Alegria!!!

Un èxit!!!

Tots estem molt contents de com a eixit l’actuació. Els balladors han fet una posada a escena magnífica. Els músics hem estat de 10. La peça principal, l’U de l’Aljorf, a estat perfecta i, per sorpresa, els balladors havien preparat una coreografia que ha encantar tant a públic com a nosaltres mateix que no ho esperàvem.

La festa a esdevingut, al final, un gran èxit que de segur celebrarem en breu amb els nervis més calmats. Per hui ja ho tenim be. Fem foto de família i marxem a casa a descansar, ara si, amb la seguretat d’haver fet la feina ben feta.

Això si, ens devem una paella més relaxada, la de hui, malgrat estar saborosa com la que més, no he esdevingut en la festa que ens haguera agradat. No tardarem en rebolikar-se de nou per treure’ns l’espineta...

Fins aviat!!!

SI VOLEU VORE MÉS IMATGES... VISITEU LA NOSTRA GALERIA!!!

Destacats
Últimes entrades
Arxiu
Nuvol de Tags
No hay tags aún.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page